The cheaper the product, the greater the need for design and creativity. It is much easier to design an expensive product from luxurious materials.

Design is a single most important value creation tool if you desire to build a democratic and accessible world where everyone has access to wellbeing and beauty.

Call Designambulance if:

 • Customers are not buying your products or your margins are low.
 • Your product range has not developed at the same pace as your strategy.
 • Product development is purely based on customer requirements.
 • Product development follows competitors and not your own goals.
 • You are not sure what is the best direction for product development.
 • Everyday business decisions are becoming difficult and time consuming.
 • Your competitors have been investing in design, while you haven't.
 • You have too many different products, that are difficult to manage.
 • You want different types of customers, yet they don’t seem to be interested in anything you can offer.
 • You want different types of customers, yet they don’t seem to be interested in anything you can offer.
 • You want to boost profits, but the competition’s just too hard.

Questions? Call:
Katrin Koit
+33 6 52 33 72 16

How advanced design user are you?

Read more...

VITAMIINIT JA STEROIDIT

Kaikki pyörii nopeammin kuin ennen, ja siksi tekisi aina välillä mieli vetää mutkat suoraksi ja ottaa jossain nähtyjä kivoja juttuja saman tien omaan tuotantoon tai valikoimaan. Välillä joku työntääkin huutavalle omatunnolle tropin suuhun ja kopioi kiireen vilkkaan jonkun palikan jaksamatta perehtyä taustaan. Sillä on seuraukset, sillä jokainen suora kulma on pois oman yrityksen kehityksestä, vaikka uutta tavaraa syntyy nopeaa tahtia.

Read More...

IHANA INFEKTIO

Hyvä tuote on kuin reipas bakteeri. Se tarttuu jokaisen matkaan ja tekee sitä kautta tehokkaasti tietä maailmalle. Tämä on varmasti jokaisen yrittäjän unelma, mutta toteutuu harvoin. Helposti ajatellaan, että vain isoilla yrityksillä on varaa sen tasoiseen tuotekehitykseen, mutta se ei pidä paikkaansa.

Read More...

NOITATOHTORI

Alkaa helposti kuumottaa rationaalista pohjoisen yrittäjää, kun puhutaan markkinoinnista, koska hyvä tuotehan myy itseensä. Markkinointi on huuhaata! Miten sitten niin helposti päädytään pisteeseen, että lopulta markkinointi joutuu yksin shamanoimaan tuotteista myyviä?

Read More...

STERIILI EI SYTYTÄ

Yrittäjänä ei pärjää, jos kukaan ei maksa tuotteistasi, ja se ajaa helposti itse-sensurointiin, jossa tekisi hirveästi mieli hävittää tuotteista ja brändistä kaikki, mikä voisi ärsyttää ketään. Se on erityisen vaarallinen yrittäjälle, jonka kovin valuutta on yrityksen persoonallisuus.
Mistä sitten tietää, missä sijaitsee raja, jonka ylittämisestä asiakkaat sakottavat lähtemällä?

Read More...

MUOTOILU, JOKA HERÄTTÄÄ MIELIPITEITÄ

Yksi muotoilun monista mahdollisista tehtävistä on säväyttää, herättää puhetta ja vetää huomiota puoleensa. Säväyttää voi monella tasolla, perinteisin on se, että mallistossa on huomiota herättävä tuote, jota ei ole tarkoituskaan myydä. Nike teki joskus malliston, jossa oli vain värejä, joista tiedetään, että ne myyvät, minkä tuloksena myynti laski kymmeniä prosentteja ja kesti kaksi vuotta saada se takaisin entiselle tasolle.

Read More...

YKSISARVISTA JAHTAAMASSA

Käsi pystyyn: kuinka moni on ajatellut teettää tai yrittänyt tehdä uuden malliston tai tuotteen suunnittelua oppilastyönä tai tilata suunnittelua lukuisista online-portaaleista kuten Upworkista, jossa ensivilkaisulla on suunnittelun ylitarjontaa todella kilpailukykyiseen hintaan.

Read More...

KOLME TAPAA TURVALLISEEN UUDISTUKSEEN

Yrityksen menestyminen riippuu vain yhdestä asiasta: ostaako kukaan tuotteitasi vai ei. Kaikki menee kivasti, jos voit jatkaa valitsemallasi tiellä, mutta ongelma tulee, kun haluat tavoitella uudentyyppisiä asiakkaita, joissa on enemmän potentiaalia, tai on pakko uusiutua, koska myynti sakkaa. Miten tehdä se niin, etteivät nykyiset asiakkaat kaikkoa?

Read More...

NÄIN LÖYDÄT HYVÄN MUOTOILIJAN

Jos olet päättänyt tarvitsevasi muotoilijan apua, säästät paljon, jos teet itsellesi ensimmäiseksi selväksi hänen tehtävänsä. Et arvaa, kuinka usein muotoilija tulee projektiin, jossa kaikki merkittävät päätökset on jo tehty ja muotoilija joutuu omassa kuplassa keksimään, miten saa palikat soviteltua yhteen niin, että se olisi asiakkaille arvokas. Hyvä idea on ottaa muotoilija mukaan heti projektin alussa.

Read More...